Bedrijf / Vereniging

Als spreker en coach geef ik trainingen en presentaties aan bedrijven, scholen, (EHBO) verenigingen, stichtingen, scouting enz.

of andere geïnteresseerden. Leef je “echt” gezond? Is suiker echt zo slecht? Preventie gezondheid, waarom? Kans op een tekenbeet? 

 

Komen jullie veel buiten? De kans is groot dat je in aanmerking komt met allerlei insecten die ook ernstige ziektes met zich mee kunnen brengen. Bijv. de ziekte van Lyme.  Ik geef voorlichting over tekenbeten en de ziekte van Lyme. Neem contact op teken@Alotz.nl.

Voor bedrijven maak ik samen een passend en op maat traject over gezonde lifestyle. Werknemers bewustwording bieden en handvatten geven om een “verandering” aan te gaan waar “nodig”. Hoe is het met de gezondheid van uw werknemers? Door middel van een vitaliteitsonderzoek kan ik de gezondheid in kaart brengen. En daar vanuit een plan maken. 

Hoe is het ziekteverzuim? Hoe verloopt een reïntegratietraject? Als een werknemer ziek is, heeft u als bedrijf extra lasten en kosten. Ik wil vrijblijvend met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden en de behoeftes zijn. We willen allemaal zo lang als mogelijk vrolijk en gezond zijn!

Neem contact op met mij voor een gesprek.

    Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
    Als cadeau… een gratis ebook!

    Stuur een WhatsApp bericht