Werkwijze

Wat heb ik te bieden?
Als een soort detective ga ik samen met jou zoeken naar wat de oorzaak van de klachten kunnen zijn. Denk aan vermoeidheid, huidklachten, buikpijn, depressie, burnout, slecht slapen, hormonale problemen, overgewicht en nog veel meer.

Ik geloof dat een klacht nooit slechts maar 1 oorzaak heeft. Dat is ook de reden dat tot op heden niets van wat je geprobeerd hebt heeft gewerkt. Het is niet alleen maar voeding of beweging, het vergt een “integrale” aanpak. Dat betekent dat je aan de slag moet met je voeding én beweging én stress én slaap. Door al deze onderdelen samen op de juiste manier en met de juiste hulp aan te pakken ga jij je weer lekkerder in je vel voelen. Daarnaast gaan we kijken of mogelijk organen uit balans zijn of dat sprake is van een vitamine-/mineralen tekort.

Indien nodig kunnen we gebruik maken van diverse testen (o.a. Bloedtesten, Urine-/ontlastingstesten, haar-/speekseltesten enz. ) om te kijken of er een specifieke oorzaak voor je klachten is.

Ik begeleid mensen die samen “echt” iets willen veranderen. Zo kan ik ook als personal shopper samen “winkelen” in de supermarkt en tips geven welke gezonde producten je beter kunt kopen en waarom. Ik help daarnaast ook met gezonde recepten.

We starten met een kennismakingsgesprek (gratis) en daarna een intake. Samen komen we tot een voor jouw haalbaar plan. Daar houden we ons ook aan en gaan we het DOEN! 

Tevens maak ik gebruik van verschillende trajecten en/of pakketten (zelfs een online mogelijkheid!) dat we samen aangaan. Dus geen gebruik van losse consulten. Een oud patroon veranderen voor een nieuw patroon heeft tijd nodig. We willen samen die verandering van de juiste leefstijl bereiken!

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
Als cadeau… een gratis ebook!

Stuur een WhatsApp bericht