Wie ben ik?

Mijn naam is Lotte (Verhoeven – van Nisselroy), getrouwd met Dennis en heb twee jongens, een hond, kanarie, hamster en 6 kippen. Een vrolijk, ondernemend gezin. De dag starten wij meestal met een lange wandeling. Heerlijk om zo buiten in het licht nuchter te bewegen. Sinds 2017 ben ik woonachtig in Nistelrode, een gezellig en rustig dorp in Brabant.

Orthomoleculair therapeut, Lyme expert, Leefstijl, Logopedist.

Ik heb 17 jaar als logopedist met kinderen gewerkt en een Taalklas mede opgericht voor de buitenlandse kinderen. Voornamelijk ervaringen met stem, ademhaling, ontspanning, spraak, taal, gehoor en eet- en drinkproblemen. Dat blijft in mijn rugzak en kan ik dus altijd weer erbij pakken.

In 2014 heb ik het roer om gegooid. Ik wilde fitter zijn en mij lekkerder in mijn vel voelen. Dus mijn levensstijl onder de loep genomen en steeds meer verandert. Bewegen, andere voeding en aanvulling met voedingssupplementen. Wat een verschil!

Steeds meer mensen en dieren worden gebeten door een teek. Hierdoor kan je o.a. de ziekte van Lyme ontwikkelen. Een verschrikkelijke ziekte, dat moeilijk te behandelen is. Voor mij juist de uitdaging om de Lyme en de gastheer op een natuurlijke manier aan te pakken. (kijk eens op de speciale Lyme pagina. )

Naast logopedie, heb ik NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire therapie, Lyme herstel therapie en EHBO Homeopathie gedaan. Dus communicatie expert en therapeut op het gebied van voeding, levensstijl en de ziekte van Lyme. Ik kijk holistisch naar de mens. De mens als geheel op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysieke niveau’s.

Samen komen we verder naar een betere jij dus een betere ik!

Bel of mail voor meer informatie!
0031 (0) 620 880 589
mailto:info@alotz.nl

Ik ben lid van:

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
Als cadeau… een gratis ebook!

Stuur een WhatsApp bericht