Wie ben ik?

Mijn naam is Lotte (Verhoeven – van Nisselroy), getrouwd met Dennis en heb twee jongens, een hond en een kanarie. Een gezellig, ondernemend gezin. De dag starten wij meestal met een lange wandeling. Heerlijk om zo buiten in het licht nuchter te bewegen. Sinds 2017 ben ik woonachtig in Nistelrode, een gezellig en rustig dorp in Brabant.

Orthomoleculair therapeut, Leefstijl coach, Logopedist.

Ik heb 17 jaar als logopedist met kinderen gewerkt en een Taalklas mede opgericht voor de buitenlandse kinderen. Voornamelijk ervaringen met stem, ademhaling, ontspanning, spraak, taal, gehoor en eet- en drinkproblemen. Dat blijft in mijn rugzak en kan ik dus altijd weer erbij pakken.

In 2014 het roer om gegooid. Ik wilde fitter zijn en mij lekkerder in mijn vel voelen. Dus mijn levensstijl onder de loep genomen en steeds meer verandert. Bewegen, andere voeding en aanvulling met voedingssupplementen. Wat een verschil!

Naast logopedie, heb ik NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Orthomoleculaire therapie gedaan. Dus communicatie expert en therapeut op het gebied van voeding en levensstijl.

Samen komen we verder naar een betere jij dus een betere ik!

Bel of mail voor meer informatie!
0031 (0) 620 880 589
mailto:info@alotz.nl

Meld je snel aan voor een
vitaliteit onderzoek incl. Bloedonderzoek .
onderzoek@alotz.nl 

LET OP! Van 25 apr. 2022 t/m 28 apr. 2022
Is er geen mogelijkheid om een EMB test te
laten doen.
Natuurlijk zijn er wel andere testmogelijkheden!

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
Als cadeau… een gratis ebook!

Stuur een WhatsApp bericht