Samenwerking

Alotz werkt met meerdere disciplines samen.

Personal trainer & Lifestyle coach Job.

Bekijk de Personal training pagina voor meer informatie. 

Bewegen is FUN & GEZOND! 

Wil jij afvallen? Spieren opbouwen? 
Een trainingsschema?
Ideeën hoe je thuis kunt sporten? 

 

 

 

https://www.vantoor-coaching.nl/

https://www.vantoor-coaching.nl/
Op weg naar balans Van Toor Coaching staat voor begeleiding op zakelijk vlak en privé, en is voor jong en oud. Toine staat klaar voor je zakelijke en persoonlijke uitdagingen en Ingrid voor vragen waar je tegenaan loopt in de privé- en familiesfeer. Onze gezamenlijke passie is systemisch werk. Je kunt bij ons terecht voor familie- en organisatieopstellingen. Zowel één op één als in een groep. We geven hierin cursussen en organiseren opstellingsdagen. Daarnaast geven we trainingen in Verbindende Communicatie. Bij bedrijven en organisaties verzorgen we ‘in house’ trainingen. Persoonlijke trainingen in huiselijke sfeer in onze praktijkruimte.
https://www.vantoor-coaching.nl/

Iedereen is welkom
Alotz is aangesloten bij het platform “Keuze vrij bij mij”. Iedereen is dus welkom. De testsamenleving en het coronapaspoort dreigen realiteit te worden. Straks word jij niet meer toegelaten tot evenementen, zorgverleners, winkels en andere publieke gebouwen als je niet bent getest of gevaccineerd. Net als jij zijn wij vóór vrije keuze rond lichaam en gezondheid. 
Vrij leven zonder test of vaccin

 

keuzevrijbijmij.nl gaat ervoor zorgen dat jij straks, ook zonder test of vaccinatie, toegang blijft houden tot de diensten en producten die jij nodig hebt om een fijn leven te leiden.

Door vraag en aanbod samen te brengen zorgen wij voor voldoende mogelijkheden om producten en diensten aan te bieden en af te nemen. Dit helpt ons om samen in vrijheid te blijven leven.

 

Lang heeft mijn gevoeligheid me in de weg gezeten. Maar gelukkig ontdekte ik juist hoe ik deze gevoeligheid als kracht kan inzetten. 

In 2010 ben ik afgestudeerd als sociaal cultureel agoog en in 2016 heb ik mijn Master studie Pedagogische Wetenschappen afgerond. In 2017 ben ik naast mijn werk in de psychiatrie mijn eigen Praktijk gestart. 

Toen kwam mijn ware passie tot bloei: kinderen en hun ouders in hun kracht zetten. Ik heb me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en inmiddels heb ik al veel gevoelige kinderen en ouders mogen helpen. https://praktijkbruis.nl/

Met een grote dosis positiviteit, laat ik jou en je kind weer BRUISEN!

 

Fysiotherapeut Maikel Korbmacher heeft een Pijn reset methode ontwikkeld. Hij is zich gaan specialiseren op het behandelen van pijn en triggerpoints. In 2010 heeft Maikel de opleiding tot dry needling therapeut behaald. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van fysiotherapeutische behandelingen en pre- en postoperatieve behandeltrajecten. Daarnaast heeft hij gewerkt binnen de muren van NEC in Nijmegen, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het behandelen en begeleiden van topsporters. Van 2009 tot op heden werkt Maikel in zijn eigen fysiotherapiepraktijk als (sport)fysiotherapeut en dry needling specialist. Ik werk hoofdzakelijk bij op de locatie fysiotherapie Berghem. 
https://fysiotherapie4all.nl/

 

https://dverhoeven.beyuna.eu Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven. De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: ‘Inside Out’. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft. https://dverhoeven.beyuna.eu

Busvit.nl en busvit.com is een internationaal trend marketing bedrijf. Mensen bewust maken van een gezonde leefstijl. Marketing voor “gezonde” producten, o.a. 100% natuurlijke, vegan, GMO vrije voedingssupplementen. Zoya nagellak en lippenstift. Meer info? info@busvit.nl of bel +31 (0)628121652 Samenwerken is belangrijk!
Elkaar helpen en het succes gunnen. Samen kom je verder.

 

SAMENSPEELTUIN GEWOON BUITEN TE OVERLOON

Voor meer dan 100.000 kinderen is samenspelen niet vanzelfsprekend. 9 van de 10 speelplekken zijn voor hen niet toegankelijk. Wij hebben de afgelopen jaren kei hard gewerkt aan de komst van onze samenspeeltuin Gewoon Buiten te Overloon die toegankelijk is voor iedereen en waar iedereen welkom is.

 
 
 
 
 
 
 
Op 14 juli 2018 is onze waanzinnige buiten samenspeeltuin geopend, op een prachtige locatie gelegen in de bossen van het museumpark. Onze samenspeeltuin is zeker ook toegankelijk voor mensen met een rollator, scootmobiel, rolstoel en/of buggy. Vanwege de paden, de valondergronden, een aangepaste picknickplek en een schuil(speel)plek.
Kijk voor een impressie en informatie op: https://www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl/

 

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
Als cadeau… een gratis ebook!

Stuur een WhatsApp bericht