Vitaliteit voor werknemers

Voor bedrijven maak ik samen een passend en op maat traject over gezonde lifestyle. Werknemers bewustwording bieden en handvatten geven om een “verandering” aan te gaan waar “nodig”. Hoe is het met de gezondheid van uw werknemers? Door middel van een vitaliteitsonderzoek kan ik de gezondheid in kaart brengen en daar vanuit een plan maken.

Hoe is het ziekteverzuim? Hoe verloopt een reïntegratietraject? Als een werknemer ziek is, heeft u als bedrijf extra lasten en kosten. Ik wil vrijblijvend met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden en de behoeftes zijn. We willen allemaal zo lang als mogelijk vrolijk en gezond zijn!

“Wij hebben onder begeleiding van Lotte een gezondheidscheck gedaan waaronder een bloedonderzoek. Door middel van een vingerprik en een vragenlijst werd er een leefstijl analyse gemaakt van onder andere vitamines, mineralen, intoleranties, stress etc. Een soort APK check voor het lichaam! Het contact met Lotte verliep uiterst voorspoedig, vertrouwelijk en adequaat. Ze heeft ons veel leefstijl adviezen gegeven en ze heeft ons ervan bewust gemaakt hoe onze gezondheid er nu voor staat. Wat we kunnen veranderen aan onze leefstijl waardoor we nog energieker, vrolijker en fitter door het leven kunnen gaan.

Alotz is echt een aanrader voor uw bedrijf, maar ook voor uzelf. Een gezonde leefstijl bepaalt hoe dat u zich voelt.”  Review door Installatie Bedrijf Loeffen, Nistelrode

Neem contact op met mij voor een gesprek.


Ben jij al in de vakantie stemming? 😎
Of wil je nog afvallen vóór de vakantie?
Maak vandaag nog een afspraak!
👙🩱🩴🩳👒🧢  Fijne vakantie!

VAKANTIE:
13 JULI T/M 10 AUGUSTUS 2024

(Bereikbaar via email info@Alotz.nl of bel +31620880589)

Meld je nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van nieuws, ideeën, recepten en nog veel meer!
Als cadeau… een gratis ebook!

Stuur een WhatsApp bericht